Изтрий акаунта си
Можеш да изтриеш акаунта си в Wakea и всички данни, свързани с него, по всяко време. Най-бързият начин е в приложението; ако вече нямаш достъп до него, използвай формуляра по-долу.
Изтрий го в приложението (най-бързо)
- 1 Отвори Wakea и отиди в Настройки.
- 2 Докосни "Изтрий акаунта".
- 3 Потвърди с "Изтрий завинаги". Акаунтът ти изчезва веднага.
Активна абонаментна услуга не се отменя автоматично. Отмени я в абонаментите си в Google Play (Android) или в настройките за абонаменти на Apple (iPhone) — в противен случай ще се подновява.
Нямаш достъп до приложението?
Изпрати ни заявка за изтриване с имейл адреса на акаунта си в Wakea. Ще проверим, че адресът принадлежи на акаунта и след това ще го изтрием.
Какво се изтрива
Изтрито завинаги: акаунтът ти, имейл адресът ти, всички аларми, мисии, статистики, серии, семейни връзки и настройки на приложението. Снимките от камерата никога не са част от това — откритията на мисии се извършват изцяло на устройството ти и никога не се съхраняват или качват.
Съхранява се само там, където законът изисква: съобщенията, които ни изпрати, чрез формуляр, се изтриват, след като заявката ти бъде окончателно отговорена, освен ако не важи законово задължение за съхранение. Никога не съхраняваме данни за плащания — покупките се обработват от Apple и Google.
Изтриването в приложението влиза в сила веднага. Заявките, изпратени през тази страница, се обработват в срок до 30 дни, както изисква GDPR.