Smazat svůj účet
Svůj Wakea účet a všechna data k němu patřící můžeš smazat kdykoliv. Nejrychlejší způsob je uvnitř aplikace; pokud k ní už nemáš přístup, použij formulář níže.
Smazat to v aplikaci (nejrychlejší)
- 1 Otevři Wakea a jdi do Nastavení.
- 2 Klepni na "Smazat účet".
- 3 Potvrď "Smazat trvale". Tvůj účet je okamžitě pryč.
Aktivní předplatné se automaticky nezruší. Zruš ho ve svých předplatných Google Play (Android) nebo v nastavení předplatného Apple (iPhone) — jinak se bude stále obnovovat.
Nemáš přístup k aplikaci?
Pošli nám žádost o smazání s e-mailovou adresou tvého Wakea účtu. Ověříme, že adresa patří k účtu, a pak ho smažeme.
Co se smaže
Smazáno trvale: tvůj účet, tvá e-mailová adresa, všechny alarmy, mise, statistiky, série, rodinné odkazy a nastavení aplikace. Obrázky z kamery nikdy nejsou součástí toho — detekce mise probíhá výhradně na tvém zařízení a žádná fotografie ani video nejsou nikdy ukládány nebo nahrávány.
Uloženo pouze tam, kde to vyžaduje zákon: zprávy, které jsi nám poslal prostřednictvím formuláře, jsou smazány, jakmile je tvoje žádost konečně zodpovězena, pokud se nevztahuje zákonná povinnost uchování. Nikdy neukládáme platební údaje — nákupy zpracovává Apple a Google.
Smazání v aplikaci má účinek okamžitě. Žádosti zaslané prostřednictvím této stránky jsou zpracovány do 30 dnů nejpozději, jak vyžaduje GDPR.