Wakea

Διαγραφή του λογαριασμού σου

Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Wakea και όλα τα δεδομένα του οποιαδήποτε στιγμή. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι μέσα στην εφαρμογή; αν δεν έχεις πια πρόσβαση σε αυτήν, χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα.

Διαγραφή στην εφαρμογή (γρηγορότερα)

  1. 1 Άνοιξε το Wakea και πήγαινε στις Ρυθμίσεις.
  2. 2 Πάτησε "Διαγραφή λογαριασμού".
  3. 3 Επιβεβαίωσε με "Διαγραφή μόνιμα". Ο λογαριασμός σου διαγράφεται αμέσως.

Μια ενεργή συνδρομή δεν ακυρώνεται αυτόματα. Ακύρωσέ την στις συνδρομές σου στο Google Play (Android) ή στις ρυθμίσεις συνδρομής της Apple (iPhone) — αλλιώς θα συνεχίσει να ανανεώνεται.

Δεν έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή;

Στείλε μας ένα αίτημα διαγραφής με τη διεύθυνση e-mail του λογαριασμού σου στο Wakea. Θα επιβεβαιώσουμε ότι η διεύθυνση ανήκει στον λογαριασμό και στη συνέχεια θα τον διαγράψουμε.

Τι διαγράφεται

Διαγράφηκε μόνιμα: ο λογαριασμός σου, η διεύθυνση e-mail σου, όλοι οι συναγερμοί, οι αποστολές, οι στατιστικές, οι σειρές, οι οικογενειακοί σύνδεσμοι και οι ρυθμίσεις της εφαρμογής. Οι εικόνες από την κάμερα δεν είναι ποτέ μέρος αυτού — η ανίχνευση αποστολών γίνεται αποκλειστικά στη συσκευή σου, και καμία φωτογραφία ή βίντεο δεν αποθηκεύεται ή ανεβαίνει ποτέ.

Διατηρούνται μόνο όπου απαιτεί ο νόμος: τα μηνύματα που μας έστειλες μέσω φόρμας διαγράφονται μόλις απαντηθεί οριστικά το αίτημά σου, εκτός αν ισχύει νομική υποχρέωση διατήρησης. Ποτέ δεν αποθηκεύουμε δεδομένα πληρωμής — οι αγορές διαχειρίζονται από την Apple και την Google.

Η διαγραφή στην εφαρμογή ισχύει αμέσως. Τα αιτήματα που αποστέλλονται μέσω αυτής της σελίδας επεξεργάζονται εντός 30 ημερών το αργότερο, όπως απαιτεί ο GDPR.