Wakea

Poista tilisi

Voit poistaa Wakea-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot milloin vain. Nopein tapa on sovelluksessa; jos sinulla ei ole enää pääsyä siihen, käytä alla olevaa lomaketta.

Poista se sovelluksessa (nopein)

  1. 1 Avaa Wakea ja siirry asetuksiin.
  2. 2 Napauta "Poista tili".
  3. 3 Vahvista "Poista pysyvästi". Tilisi poistuu heti.

Aktiivista tilausta ei peruuteta automaattisesti. Peruuta se Google Play -tilauksissasi (Android) tai Apple-tilausasetuksissasi (iPhone) — muuten se jatkaa uusimista.

Ei pääsyä sovellukseen?

Lähetä meille poistopyyntö Wakea-tilisi sähköpostiosoitteella. Vahvistamme, että osoite kuuluu tilille ja sitten poistamme sen.

Mitä poistetaan

Poistettu pysyvästi: tilisi, sähköpostiosoitteesi, kaikki hälytykset, tehtävät, tilastot, putket, perhesiteet ja sovelluksen asetukset. Kamerakuvia ei koskaan tallenneta tähän — tehtävän tunnistus tapahtuu täysin laitteellasi, eikä valokuvia tai videoita koskaan tallenneta tai ladattu.

Säilytetään vain lain vaatimalla tavalla: lomakkeen kautta meille lähettämäsi viestit poistetaan, kun pyyntösi on lopullisesti käsitelty, ellei lainmukaista säilyttämisvelvoitetta ole. Emme koskaan tallenna maksutietoja — ostokset käsitellään Applen ja Googlen toimesta.

Poistaminen sovelluksessa vaikuttaa heti. Tällä sivulla lähetetyt pyynnöt käsitellään viimeistään 30 päivän kuluessa, kuten GDPR vaatii.