Wakea

מחק את החשבון שלך

אתה יכול למחוק את חשבון Wakea שלך ואת כל הנתונים שקשורים אליו בכל זמן. הדרך הכי מהירה היא בתוך האפליקציה; אם אין לך גישה אליה יותר, השתמש בטופס למטה.

מחק את זה באפליקציה (הכי מהיר)

  1. 1 פתח את Wakea ועבור להגדרות.
  2. 2 הקש על "מחק את החשבון".
  3. 3 אשר עם "מחק לצמיתות". החשבון שלך יימחק מיד.

מנוי פעיל לא מתבטל אוטומטית. בטל אותו במנויים שלך ב-Google Play (אנדרואיד) או בהגדרות המנוי של Apple (iPhone) — אחרת הוא ימשיך להתחדש.

אין גישה לאפליקציה?

שלח לנו בקשה למחיקה עם כתובת האימייל של חשבון Wakea שלך. נוודא שהכתובת שייכת לחשבון ואז נמחק אותו.

מה נמחק

נמחק לצמיתות: החשבון שלך, כתובת האימייל שלך, כל האזעקות, המשימות, הסטטיסטיקות, הרצפים, הקישורים למשפחה והגדרות האפליקציה. תמונות מצלמה אף פעם לא חלק מזה — זיהוי המשימות מתבצע לחלוטין על המכשיר שלך, ולא נשמרת או מועלה אף תמונה או וידאו.

נשמר רק היכן שהחוק מחייב: הודעות ששלחת לנו דרך טופס נמחקות ברגע שהבקשה שלך נענית באופן סופי, אלא אם כן חלה חובה חוקית לשמור אותן. אנחנו אף פעם לא שומרים נתוני תשלום — רכישות מתבצעות על ידי Apple ו-Google.

מחיקה באפליקציה מתבצעת מיד. בקשות שנשלחות דרך העמוד הזה מעובדות תוך 30 יום לכל היותר, כפי שנדרש על פי ה-GDPR.