ତୁମର ଖାତା ଖାଲି କରିବା
ତୁମେ କେବେ ମଧ୍ୟ ତୁମର Wakea ଖାତା ଓ ସମସ୍ତ ତଥ୍ୟ ଖାଲି କରିପାରିବା। ସବୁଠାରୁ ଶୀଘ୍ର ବିକଳ୍ପ ହେଉଛି ଆପ୍ ମଧ୍ୟରେ; ଯଦି ତୁମେ ଏହାକୁ ଆକ୍ସେସ୍ କରିପାରୁନାହିଁ, ତେବେ ନିମ୍ନରେ ଥିବା ଫର୍ମ ବ୍ୟବହାର କର।
ଆପ୍ ମଧ୍ୟରେ ଖାଲି କର (ଶୀଘ୍ରତମ)
- 1 Wakea ଖୋଲିବା ଓ ସେଟିଂସ୍ ଯିବା।
- 2 "ଖାତା ଖାଲି କର" ଉପରେ ଟ୍ୟାପ୍ କର।
- 3 "ସଦାକାଳ ଖାଲି କର" ସହିତ ନିଶ୍ଚୟ କର। ତୁମର ଖାତା ତତ୍କାଳ ହାରାଇଯିବ।
ଏକ ସକ୍ରିୟ ସବ୍ସ୍କ୍ରିପ୍ସନ୍ ସ୍ୱୟଂକ୍ରିୟ ଭାବେ ବନ୍ଦ ହୁଏନାହିଁ। ଏହାକୁ ତୁମର Google Play ସବ୍ସ୍କ୍ରିପ୍ସନ୍ (Android) କିମ୍ବା ତୁମର Apple ସବ୍ସ୍କ୍ରିପ୍ସନ୍ ସେଟିଂସ୍ (iPhone) ମଧ୍ୟରେ ବନ୍ଦ କର। ନହେଲେ ଏହା ପୁନର୍ନବୀକରଣ ହେବ।
ଆପ୍ କୁ ଆକ୍ସେସ୍ ନାହିଁ?
ତୁମର Wakea ଖାତାର ଇ-ମେଲ୍ ଠିକଣା ସହିତ ଏକ ଖାଲି କରିବା ଅନୁରୋଧ ପଠାଇବା। ଆମେ ଏହାକୁ ଖାତା ସହିତ ସଂପର୍କିତ କରିବା ପରେ ଖାଲି କରିବା।
କଣ ଖାଲି ହୁଏ
ସଦାକାଳ ଖାଲି ହେଲା: ତୁମର ଖାତା, ତୁମର ଇ-ମେଲ୍ ଠିକଣା, ସମସ୍ତ ଆଲାର୍ମ, ମିଶନ୍, ସଂଖ୍ୟା, ଷ୍ଟ୍ରିକ୍ସ, ପରିବାର ଲିଙ୍କ୍ ଓ ଆପ୍ ସେଟିଂସ୍। କ୍ୟାମେରା ଛବିଗୁଡିକ ଏହାର ଅଂଶ ନୁହେଁ — ମିଶନ୍ ଚିହ୍ନଟ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ତୁମର ଡିଭାଇସ୍ ଉପରେ ଚାଲିଥାଏ, ଏବଂ କେବେ ମଧ୍ୟ କୌଣସି ଛବି କିମ୍ବା ଭିଡିଓ ସଞ୍ଚୟ କରାଯାଏ ନାହିଁ କିମ୍ବା ଅପଲୋଡ୍ କରାଯାଏ।
କେବଳ ସେଉଁଥିରେ ରଖାଯିବ ଯେଉଁଥିରେ ଆଇନ ଆବଶ୍ୟକ କରେ: ତୁମେ ଯେ ସନ୍ଦେଶ ଆମକୁ ଏକ ଫର୍ମ ଦ୍ୱାରା ପଠାଇଛ, ସେଗୁଡିକ ତୁମର ଅନୁରୋଧ ସଂପୂର୍ଣ୍ଣ ଉତ୍ତର ମିଳିବା ପରେ ଖାଲି କରାଯିବ, ଯଦି ଏକ ଆଇନ ରଖିବା ଦାୟିତ୍ୱ ଲାଗୁ ହୁଏ। ଆମେ କେବେ ମଧ୍ୟ ପେମେଣ୍ଟ ତଥ୍ୟ ସଞ୍ଚୟ କରୁନାହିଁ — କ୍ରୟଗୁଡିକ Apple ଓ Google ଦ୍ୱାରା ହାଣ୍ଡଲ୍ କରାଯାଏ।
ଆପ୍ ମଧ୍ୟରେ ଖାଲି କରିବା ତତ୍କାଳ ପ୍ରଭାବ ପାଇବ। ଏହି ପୃଷ୍ଠା ଦ୍ୱାରା ପଠାଇଥିବା ଅନୁରୋଧଗୁଡିକ 30 ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ପ୍ରକ୍ରିୟା କରାଯିବ, GDPR ଦ୍ୱାରା ଆବଶ୍ୟକ ହେବା ପରେ।