Wakea

Видалити свій акаунт

Ти можеш видалити свій акаунт Wakea та всі дані, що до нього належать, у будь-який час. Найшвидший спосіб — у додатку; якщо ти більше не маєш до нього доступу, скористайся формою нижче.

Видалити в додатку (найшвидший)

  1. 1 Відкрий Wakea і перейдіть до Налаштувань.
  2. 2 Натисни "Видалити акаунт".
  3. 3 Підтверди "Видалити назавжди". Твій акаунт зникне миттєво.

Активна підписка не скасовується автоматично. Скасуй її у своїх підписках Google Play (Android) або в налаштуваннях підписки Apple (iPhone) — інакше вона буде продовжуватися.

Немає доступу до додатку?

Надішли нам запит на видалення з електронною адресою твого акаунта Wakea. Ми перевіримо, що адреса належить акаунту, а потім видалимо його.

Що буде видалено

Видалено назавжди: твій акаунт, твоя електронна адреса, всі будильники, місії, статистика, серії, сімейні зв'язки та налаштування додатку. Зображення з камери ніколи не є частиною цього — виявлення місій повністю відбувається на твоєму пристрої, і жодне фото чи відео ніколи не зберігається або не завантажується.

Зберігається лише там, де це вимагає закон: повідомлення, які ти надіслав нам через форму, видаляються, як тільки твій запит буде остаточно розглянуто, якщо не застосовується обов'язок зберігання. Ми ніколи не зберігаємо платіжні дані — покупки обробляються Apple та Google.

Видалення в додатку набирає чинності миттєво. Запити, надіслані через цю сторінку, обробляються протягом 30 днів, як того вимагає GDPR.